Aanbouw en Verbouw

Van Halen Bouwgroep is de aannemer die uw aanbouw compleet verzorgd. Wij verzorgen voor u uw aanbouw en uitbouwwerkzaamheden aan uw balkon, betonwerk, dakkapel, dakterras, heiwerk, prieel, serre, schuur en tuinhuis. Ook verzorgen wij de dakbedekking, denk hierbij aan bitumen, isolatie, het vervangen van dakpannen en het zink- en loodwerk.

De begrippen aanbouw of uitbouw worden veel door elkaar gebruikt. Voor de wet is een aanbouw of een uitbouw hetzelfde. Een uitbouw met een diepte tot 2,50 m is vergunningsvrij. Vanaf een dieptemaat van 2,50 m heeft u een (lichte) bouwvergunning nodig. Heeft u interesse in een uitbouw, neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte. Wij komen persoonlijk bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en uw wensen te bespreken. Wij denken graag met u mee en geven u vakkundig advies over uw aanbouw.

Tevens kunnen wij via onze andere onderneming Van Halen Bouw & Advies u voorzien van bouwtekeningen en de vergunningaanvraag voor u regelen. U heeft zo alles onder 1 dak.