Dakopbouw

Wilt u een dakopbouw of dakterras voor uw woning of kantoorpand? Van Halen Bouwgroep helpt u graag uw bouwplannen te realiseren! Wij zijn uw aannemer voor een dakkapel, dakterras of aanbouw op uw dak. Wilt u uw dak restaureren of dekken? Ook dat realiseren wij graag voor u. Onze vakmannen kunnen uw dak restaureren of dekken op de manier die u zelf wenst. Wilt u wellicht een geheel dak laten plaatsen op uw nieuwe woning of pand? Geen probleem,  zelfs de complete bouw van een dak kunt u aan ons overlaten.

Voor de grotere werkzaamheden aan uw dakconstructie maken wij eerst samen met Van Halen Bouw & Advies (onze tekenafdeling) schetsen met de juiste maatvoeringen van het dak. Deze komen van pas bij de berekeningen van constructies en de vergunningsaanvraag. Heeft uw architect een design? Dan helpen wij om deze samen met uw architect naar uitvoering te krijgen.

Hebt u schade aan het dak geleden, wellicht vanwege storm of een brand? Ervaart u lekkages in het dak? Ook scheurtjes in het dak kunnen door de jaren heen door slijtage ontstaan. Schakel dan snel Van Halen Bouwgroep in. Bij Van Halen weten onze vakmannen wel raad met uw dak en wordt het probleem vakkundig verholpen. Ook kunnen wij controleren wat de status is van de isolatie in het dak en mits nodig deze repareren.